tirsdag 11. september 2012


Referat fra kurs i elvefiske for kvinner på Frøysetelven 2012

Kvinneutvalget i NJFF-Hordaland ved Irene Dyngeland inviterte til kurs i elvefiske i Frøysetelven med innlagt matlagingskurs 17-19 august. Vi bodde flott på Frøyseth Gardsmat og fikk servert god kveldsmat fredag og fikk en deilig festmiddag lørdag. At det ankom 10 damer med 7 barn skremte ikke instruktørene Bjørn Eitrheim , Jim Are Larsen og undertegnende inkludert.  Humøret var på topp hos alle og helgen forløp smertefritt. Elven var liten og puslete og det var vanskelig å få fisk opp av elven, men huskatten ble behørig veid og målt i mangel på noe annet J

  
Jeg var så heldig å få flotte gaver fra Sportsdepotet og MX i Åsane, som jeg kunne dele ut til overraskede deltagere på lørdagen. Innimellom slagene ble det undervist i fluebinding og deltagerne fikk prøve sine mesterverk i elven, men uten fangst dessverre. Det måtte en liten gutt på 8 år til for å fange den blanke fisken på søndagen. Eivind kan skryte av å fått en laks på 2,5 kg!

       
Søndagen var det matlagingskurs for damene og de lærte å lage lamme-rull som de fikk med seg hjem til julematen. Storfornøyd var de og instruktøren Oddny Daa briljerete igjen med sine fantastiske kokkekunnskaper. Tusen takk Frøyseth Gard for en kjempefin helg, men til neste år ønsker jeg meg litt mer vann i elven. Regner med dere kan garantere det.. Takk svanhild som fisket med og passet ungene og takk til deltagerne som gjorde dette til en hektisk, men super fiskehelg for oss instruktører!
Med vennlig hilsen  
Kvinnekontakt NJFF-Hordaland
Irene Dyngeland                                                                

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar